Organisatie

Organisatie

Om vanuit onze visie te kunnen werken, hebben we het onderwijs in de school zo georganiseerd dat de de kinderen in jaargroepen kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling. Elke jaargroep heeft één, of maximaal 2, groepsleerkrachten die verantwoordelijk zijn voor het onderwijs in hun groep en voor u als ouder het eerste aanspreekpunt zijn.
De leerkrachten werken samen in units. Voor meer informatie over wat units zijn klik hier: Units.

Naast de leerkrachten werken er in onze school nog andere personeelsleden. Zij ondersteunen op verschillende manieren de leerkrachten.
Klik op de functienaam voor meer informatie over deze functies.
remedial teacher (RT’er)
onderwijsassistent (OA’er)
interne begeleider (IB’er)
ICT’er
concierge
administratief medewerker
directeur
Stagiaires
We maken ook gebruik van stagiaires. Behalve dat het onze wettelijke plicht is om stagiaires een plaats te bieden, vinden we het ook belangrijk dat we meehelpen toekomstige leerkrachten te bekwamen. Bovendien leveren de extra handen die we daardoor vaak in de klas hebben ook de mogelijkheid om kinderen extra zorg te bieden. Stagiaires staan altijd onder toezicht van een leerkracht en de leerkracht blijft verantwoordleijk voor het onderwijs in zijn  of haar klas.
arrow-right arrow-left chevron-down chevron-up close menu search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2